Opskrifter

Olsen's rejewok
150 g. skive skåret bacon
2 løg
2 fed hvidløg
1 bdt. forårsløg
2-3 snackpeber
250 g. champignon
2 spsk. olie
2-3 tsk. karry
1 ds. flåede tomater
2 1/2 dl creme fraiche
300 g. rejer
Salt peber

Læg og hvidløg hakkes fint
Forårsløg snittes, snack skræres i strimler, og champignon skære...
Olsen's rejewok 150 g. skive skåret bacon 2 løg 2 fed hvidløg 1 bdt. forårsløg 2-3 snackpeber 250 g. champignon 2 spsk. olie 2-3 tsk. karry 1 ds. flåede tomater 2 1/2 dl creme fraiche 300 g. rejer Salt peber Læg og hvidløg hakkes fint Forårsløg snittes, snack skræres i strimler, og champignon skære...
Olsen's bradepande pizza, 
Dej:
50	gram	Gær, frisk
3	dl.	Vand
0.5	tsk.	Salt
1	spsk.	Olie solsikke/vindruekerne
100	gram	durummel
400	gram	Hvedemel
Sauce:
2 	Løg, pillet vægt
1	spsk.	Olie solsikke/vindruekerne
1	ds.	Hakkede tomater, 400g
2	tsk.	Oregano, tørret
Fyld:
2 Grøn peberfrugt el. 3 snackpeber...
Olsen's bradepande pizza, Dej: 50 gram Gær, frisk 3 dl. Vand 0.5 tsk. Salt 1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 100 gram durummel 400 gram Hvedemel Sauce: 2 Løg, pillet vægt 1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 ds. Hakkede tomater, 400g 2 tsk. Oregano, tørret Fyld: 2 Grøn peberfrugt el. 3 snackpeber...
Burger m. kylling
2 pers.

2 brystfilet
1 pk. bacon
1 snackpeber
ca. 8 forårsløg
1 smelteost
rucolasalat ell. lign.
god mayonaise (hellmann's)
salt og peber

steg brystfileterne færdig.
bacon steges, tøm panden for fedtet og snackpeber/forårsløg svitses let.
burgerbollerne varmes, salat, mayo, skær ...
Burger m. kylling 2 pers. 2 brystfilet 1 pk. bacon 1 snackpeber ca. 8 forårsløg 1 smelteost rucolasalat ell. lign. god mayonaise (hellmann's) salt og peber steg brystfileterne færdig. bacon steges, tøm panden for fedtet og snackpeber/forårsløg svitses let. burgerbollerne varmes, salat, mayo, skær ...
Frikadeller
1 kg. flæskefars
2½ dl. mælk
2 dl. grøntsagsboulion (1 terning)
2 dl. mel
1 dl. havregryn
3 æg
5 løg (små)
2 fed hvidløg
meget salt og medium peber :-)
smør/magarine til stegning

Rør farsen med revet løg, hvidløg, æg og hvedemel. Pisk farsen minimum 3 minutter med din elpisker.
Tilsæt m...
Frikadeller 1 kg. flæskefars 2½ dl. mælk 2 dl. grøntsagsboulion (1 terning) 2 dl. mel 1 dl. havregryn 3 æg 5 løg (små) 2 fed hvidløg meget salt og medium peber :-) smør/magarine til stegning Rør farsen med revet løg, hvidløg, æg og hvedemel. Pisk farsen minimum 3 minutter med din elpisker. Tilsæt m...
Fotokopi

Olsen’s Gullaschgryde

300 g. Røget Bacon 
2  Løg
300 g. Gullasch i tern
200 g. Skinke i tern
200 g. Cocktailpølser
1 ds.  Hakkede Tomater 
¼ ltr. Fløde
1 tsk. Karry pasta
1 spsk. Brun farin
1 tern Grønsagsboulion 
Peber

Røget bacon skæres i tern, løgene skæres i skiver og svitses, det sa...
Fotokopi Olsen’s Gullaschgryde 300 g. Røget Bacon 2 Løg 300 g. Gullasch i tern 200 g. Skinke i tern 200 g. Cocktailpølser 1 ds. Hakkede Tomater ¼ ltr. Fløde 1 tsk. Karry pasta 1 spsk. Brun farin 1 tern Grønsagsboulion Peber Røget bacon skæres i tern, løgene skæres i skiver og svitses, det sa...
Olsen's legeret rejesuppe

Olsen’s 10 pers
Smør	50 g.
karry	2 tsk.
champignon	500 g.
løg	2 store
spinat	max. 400 g. frost
bouillon	2 ltr.
æggeblommer	5 stk.
fløde	¾ ltr.
rejer	8-900 g.
Salt & peber	

       1.   svits smør og karry et øjeblik i suppegryden.
       2.   tilsæt rensede, skivede champi...
Olsen's legeret rejesuppe Olsen’s 10 pers Smør 50 g. karry 2 tsk. champignon 500 g. løg 2 store spinat max. 400 g. frost bouillon 2 ltr. æggeblommer 5 stk. fløde ¾ ltr. rejer 8-900 g. Salt & peber 1. svits smør og karry et øjeblik i suppegryden. 2. tilsæt rensede, skivede champi...
Fotokopi

Olsen's Jalapenosbrød

50g. gær
6 dl. lunkent vand
600g. hvedemel
200g. durumhvede
1 spsk. salt
1 spsk. sukker
1 tsk. raps ell. olivenolie 
½-1 glas/dåse syltede jalapenos (100 g.)
150 - 175g mozarella

1.	opløs gæren i det lunkne vand
2.	tilsæt de to slags mel, salt, sukker og olie, og rø...
Fotokopi Olsen's Jalapenosbrød 50g. gær 6 dl. lunkent vand 600g. hvedemel 200g. durumhvede 1 spsk. salt 1 spsk. sukker 1 tsk. raps ell. olivenolie ½-1 glas/dåse syltede jalapenos (100 g.) 150 - 175g mozarella 1. opløs gæren i det lunkne vand 2. tilsæt de to slags mel, salt, sukker og olie, og rø...
Anne Hjernøe

Mangosalsa

1 mango, 8-10 solmodne cherrytomater, En håndfuld finthakket koriander, Saft fra ½ limefrugt, En slat ahornsirup 

Mangoen skrælles og skæres i bittesmå tern som blandes med fintskåret tomater, friskhakket koriander, limesaft og ahornsirup. Salsaen trækker en halv times tid...
Anne Hjernøe Mangosalsa 1 mango, 8-10 solmodne cherrytomater, En håndfuld finthakket koriander, Saft fra ½ limefrugt, En slat ahornsirup Mangoen skrælles og skæres i bittesmå tern som blandes med fintskåret tomater, friskhakket koriander, limesaft og ahornsirup. Salsaen trækker en halv times tid...
Anne Hjernøe

Krabbekager

2 gode dåser krabbeklør, 1 helt æg, Ca. 2 spsk. hvedemel, Ca. 2 spsk. rasp, 1-2 finthakkede forårsløg, En håndfuld finthakket koriander, Lidt finthakket chilifrugt, Koldpresset jomfruolivenolie

Alle ingredienserne røres sammen og formes til små flade kager, der steges i v...
Anne Hjernøe Krabbekager 2 gode dåser krabbeklør, 1 helt æg, Ca. 2 spsk. hvedemel, Ca. 2 spsk. rasp, 1-2 finthakkede forårsløg, En håndfuld finthakket koriander, Lidt finthakket chilifrugt, Koldpresset jomfruolivenolie Alle ingredienserne røres sammen og formes til små flade kager, der steges i v...
Fotokopi

Mutter's Agurkesalat

2½ agurker.
5 – 10 spsk. groft salt. 
2½ 3 dl. kogende vand.
200 – 250 g. sukker.
4 – 5 spsk. eddike.
Peber.

snit agurkerne og vask dem i saltet
skyl dem i vand et par gange
strø sukkeret over, kog vandet
og hæld det over
smag til med eddike og peber
Fotokopi Mutter's Agurkesalat 2½ agurker. 5 – 10 spsk. groft salt. 2½ 3 dl. kogende vand. 200 – 250 g. sukker. 4 – 5 spsk. eddike. Peber. snit agurkerne og vask dem i saltet skyl dem i vand et par gange strø sukkeret over, kog vandet og hæld det over smag til med eddike og peber
Fotokopi

Tarteletter m. rejer

Ingredienser :
1 glas/ ca. 200-300 g. asparges
275 g. fiskeboller
200 g. rejer
50 g. smør
4 spsk. hvedemel
½ ltr. piskefløde
1 dl. Aspargesvand
1 citron
salt & peber
pynt : dild
Fotokopi Tarteletter m. rejer Ingredienser : 1 glas/ ca. 200-300 g. asparges 275 g. fiskeboller 200 g. rejer 50 g. smør 4 spsk. hvedemel ½ ltr. piskefløde 1 dl. Aspargesvand 1 citron salt & peber pynt : dild
Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce.
4 pes.
500 gr hakket oksekød
1-2 spsk olie
1 pk bacon i tern
2 små løg, finthakkede
2 fed hvidløg, finthakkede
1 stor rød peberfrugt, skåret i små tern
1 bundt forårsløg, skåret i tynde ringe
1 spsk hvedemel
1 lille dåse tomatpuré
1-2 spsk paprika
1 nip chil...
Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce. 4 pes. 500 gr hakket oksekød 1-2 spsk olie 1 pk bacon i tern 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg, finthakkede 1 stor rød peberfrugt, skåret i små tern 1 bundt forårsløg, skåret i tynde ringe 1 spsk hvedemel 1 lille dåse tomatpuré 1-2 spsk paprika 1 nip chil...

Seneste kommentarer

05.11 | 06:35

mogens_o@yahoo.dk

05.11 | 06:31

Hej vil gerne købe en af hver

29.08 | 15:35

Hej, Jeg havde kun en, som jeg desværre lige har solgt, Olsen's

29.08 | 13:45

Hej. Har du to underberg huer til salg?
Mvh Sebastian

Del siden