Fotokopi

Olsen’s Gullaschgryde

300 g. Røget Bacon 
2  Løg
300 g. Gullasch i tern
200 g. Skinke i tern
200 g. Cocktailpølser
1 ds.  Hakkede Tomater 
¼ ltr. Fløde
1 tsk. Karry pasta
1 spsk. Brun farin
1 tern Grønsagsboulion 
Peber

Røget bacon skæres i tern, løgene skæres i skiver og svitses, det samme skal gullaschkød, hakkede tomater + ½ ds. vand m. boulion  fyldes i og lad det simre i 1 ½ time.
Fløde, karry pasta og brun farin med skinke i tern skal også simre ½ time med, sluk for komfuret, cocktailpølserne skal have de sidste 5 min.
Tilbehør : ris ell. kartoffelmos og måske grøntsalat 

Fotokopi

Olsen’s Gullaschgryde

300 g. Røget Bacon
2 Løg
300 g. Gullasch i tern
200 g. Skinke i tern
200 g. Cocktailpølser
1 ds. Hakkede Tomater
¼ ltr. Fløde
1 tsk. Karry pasta
1 spsk. Brun farin
1 tern Grønsagsboulion
Peber

Røget bacon skæres i tern, løgene skæres i skiver og svitses, det samme skal gullaschkød, hakkede tomater + ½ ds. vand m. boulion fyldes i og lad det simre i 1 ½ time.
Fløde, karry pasta og brun farin med skinke i tern skal også simre ½ time med, sluk for komfuret, cocktailpølserne skal have de sidste 5 min.
Tilbehør : ris ell. kartoffelmos og måske grøntsalat 

Seneste kommentarer

05.11 | 06:35

mogens_o@yahoo.dk

05.11 | 06:31

Hej vil gerne købe en af hver

29.08 | 15:35

Hej, Jeg havde kun en, som jeg desværre lige har solgt, Olsen's

29.08 | 13:45

Hej. Har du to underberg huer til salg?
Mvh Sebastian

Del siden