Fotokopi

Olsen's Jalapenosbrød

50g. gær
6 dl. lunkent vand
600g. hvedemel
200g. durumhvede
1 spsk. salt
1 spsk. sukker
1 tsk. raps ell. olivenolie 
½-1 glas/dåse syltede jalapenos (100 g.)
150 - 175g mozarella

1.	opløs gæren i det lunkne vand
2.	tilsæt de to slags mel, salt, sukker og olie, og rør dejen godt sammen (grødagtig)
3.	hak de grønne jalapenos groft og vend dem i dejen sammmen med osten
4.	hæld dejen over i en lille bradepande (ca.20x30cm) beklædt med bagepapir
5.	lad brødet hæve i ca. 30 min.
6.	bag brødet midt i ovnen ved 200o i 35 min., eller til det er lyst brunt og lyder hult, når du banker på det.

Fotokopi

Olsen's Jalapenosbrød

50g. gær
6 dl. lunkent vand
600g. hvedemel
200g. durumhvede
1 spsk. salt
1 spsk. sukker
1 tsk. raps ell. olivenolie
½-1 glas/dåse syltede jalapenos (100 g.)
150 - 175g mozarella

1. opløs gæren i det lunkne vand
2. tilsæt de to slags mel, salt, sukker og olie, og rør dejen godt sammen (grødagtig)
3. hak de grønne jalapenos groft og vend dem i dejen sammmen med osten
4. hæld dejen over i en lille bradepande (ca.20x30cm) beklædt med bagepapir
5. lad brødet hæve i ca. 30 min.
6. bag brødet midt i ovnen ved 200o i 35 min., eller til det er lyst brunt og lyder hult, når du banker på det.

Seneste kommentarer

05.11 | 06:35

mogens_o@yahoo.dk

05.11 | 06:31

Hej vil gerne købe en af hver

29.08 | 15:35

Hej, Jeg havde kun en, som jeg desværre lige har solgt, Olsen's

29.08 | 13:45

Hej. Har du to underberg huer til salg?
Mvh Sebastian

Del siden