Olsen's legeret rejesuppe

Olsen’s 10 pers
Smør	50 g.
karry	2 tsk.
champignon	500 g.
løg	2 store
spinat	max. 400 g. frost
bouillon	2 ltr.
æggeblommer	5 stk.
fløde	¾ ltr.
rejer	8-900 g.
Salt & peber	

       1.   svits smør og karry et øjeblik i suppegryden.
       2.   tilsæt rensede, skivede champignons, friskhakket løg og frisk
       eller optøet spinat.
       3.   lad grøntsagerne snurre nogle minutter for svag varme,
             hæld suppe/bouillon ved og lad den koge 4 – 5 min.
       4.   pisk æggeblommer og fløde sammen, rør lidt af suppen i
             og hæld det hele tilbage i gryden.
       5.   rør forsigtigt de pillede rejer i suppen, smag til med krydderier
             og hold suppen på grænsen af kogepunktet i nogle min.

Serveres med jalapenosbrød :-)

Olsen's legeret rejesuppe

Olsen’s 10 pers
Smør 50 g.
karry 2 tsk.
champignon 500 g.
løg 2 store
spinat max. 400 g. frost
bouillon 2 ltr.
æggeblommer 5 stk.
fløde ¾ ltr.
rejer 8-900 g.
Salt & peber

1. svits smør og karry et øjeblik i suppegryden.
2. tilsæt rensede, skivede champignons, friskhakket løg og frisk
eller optøet spinat.
3. lad grøntsagerne snurre nogle minutter for svag varme,
hæld suppe/bouillon ved og lad den koge 4 – 5 min.
4. pisk æggeblommer og fløde sammen, rør lidt af suppen i
og hæld det hele tilbage i gryden.
5. rør forsigtigt de pillede rejer i suppen, smag til med krydderier
og hold suppen på grænsen af kogepunktet i nogle min.

Serveres med jalapenosbrød :-)

Seneste kommentarer

05.11 | 06:35

mogens_o@yahoo.dk

05.11 | 06:31

Hej vil gerne købe en af hver

29.08 | 15:35

Hej, Jeg havde kun en, som jeg desværre lige har solgt, Olsen's

29.08 | 13:45

Hej. Har du to underberg huer til salg?
Mvh Sebastian

Del siden