Olsen's bradepande pizza, 
Dej:
50	gram	Gær, frisk
3	dl.	Vand
0.5	tsk.	Salt
1	spsk.	Olie solsikke/vindruekerne
100	gram	durummel
400	gram	Hvedemel
Sauce:
2 	Løg, pillet vægt
1	spsk.	Olie solsikke/vindruekerne
1	ds.	Hakkede tomater, 400g
2	tsk.	Oregano, tørret
Fyld:
2 Grøn peberfrugt el. 3 snackpeber el. måske 1 glas jajapenos ;-)
200	gram	Medisterpølse. røget
1 glas Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
 	 
200	gram	Revet, mozzarellaost 45+
25	gram	Parmesanost. revet

Gæren udrøres i det lunkne vand. Salt, olie og mel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.

Sauce:
Løgene skæres i terninger og sauteres i lidt olie i en gryde, tomaterne tilsættes sammen med oregano. Småkoger ca. 10 min.

Peberfrugter skæres i tern, pølse og oliven skæres i skiver.

Dejen slås ned og rulles ud i en bradepandes størrelse. Dejen lægges i en smurt bradepande, og kanten foldes ned en gang hele vejen rundt.

Tomaterne fordeles i bunden. Peber, pølse og oliven lægges over tomaterne.

Drysses med mozzarella og parmesanost.

Bages i ovnen i 35-40 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Olsen's bradepande pizza,
Dej:
50 gram Gær, frisk
3 dl. Vand
0.5 tsk. Salt
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne
100 gram durummel
400 gram Hvedemel
Sauce:
2 Løg, pillet vægt
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne
1 ds. Hakkede tomater, 400g
2 tsk. Oregano, tørret
Fyld:
2 Grøn peberfrugt el. 3 snackpeber el. måske 1 glas jajapenos ;-)
200 gram Medisterpølse. røget
1 glas Oliven. sorte. uden sten. i saltlage

200 gram Revet, mozzarellaost 45+
25 gram Parmesanost. revet

Gæren udrøres i det lunkne vand. Salt, olie og mel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.

Sauce:
Løgene skæres i terninger og sauteres i lidt olie i en gryde, tomaterne tilsættes sammen med oregano. Småkoger ca. 10 min.

Peberfrugter skæres i tern, pølse og oliven skæres i skiver.

Dejen slås ned og rulles ud i en bradepandes størrelse. Dejen lægges i en smurt bradepande, og kanten foldes ned en gang hele vejen rundt.

Tomaterne fordeles i bunden. Peber, pølse og oliven lægges over tomaterne.

Drysses med mozzarella og parmesanost.

Bages i ovnen i 35-40 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Seneste kommentarer

05.11 | 06:35

mogens_o@yahoo.dk

05.11 | 06:31

Hej vil gerne købe en af hver

29.08 | 15:35

Hej, Jeg havde kun en, som jeg desværre lige har solgt, Olsen's

29.08 | 13:45

Hej. Har du to underberg huer til salg?
Mvh Sebastian

Del siden